Om Citydäck

Om City Däck:

Ett familjeföretag som startade i liten skala 2004 på Industrigatan i Malmö.

Företaget expanderade tidigt och gjorde sin första flytt kort efter start. Nästa adress blev Norra Grängesbergsgatan där en total verksamhetsyta om 1800 kvadratmeter blev företagets hem under många år.

Här lades grundstenarna till det som idag är en av de största privata däckaktörerna i Sverige.

Efter många lärorika och roliga år på Norra Grängesbergsgatan kom vi snabbt fram till att vi behövde ännu mer plats, jakten på nya större lokaler började.

Efter ett tag hittade vi lokalerna där vi kunde få City Däck att växa ännu mer.

Sedan flytten 2017 hittar ni oss numera på Scheelegatan, inte långt ifrån vår första lokal, här är våra lokaler bättre lämpade för vår växande kundstock. Våra nya lokaler är över 6500 kvadratmeter. Med planer på att bygga ett däcklager intill för att kunna ta emot ännu fler förvaringskunder.

Vi hoppas på att våra nya lokaler ska vara fullt redo för sommarsäsongen 2018, med nytt showroom, café och även ett lekrum för våra blivande kunder. Vi är firman som vill erbjuda det lilla extra, och till rätt pris.

Idag är vi cirka 10 heltidsanställda som tar hand om cirka 250-300 kunder från Öresundsregionen varje dag. Under de hektiska vinter & sommarsäsongerna utökar vi vår personalstyrka för att kunna hjälpa våra kunder på ett snabbt och bekvämt sätt.

Vi vill passa på att tacka alla kunder som har varit med oss på denna resan.

Vi ser framemot att hjälpa er nästa gång ni kommer till oss.

Välkomna till City Däck.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet