Bridgestone Turanza T005 – Slappna av och njut av resan

Bridgestone Turanza T005

Exemplariska egenskaper är något som verkligen utmärker Turanza T005

Turanzan är utformad för att behålla kontrollen över din bil i alla vägförhållande.

Bäst i sin klass när det kommer till kurvtagande och inbromsning. Ni kan se ett enkelt test med 3 andra konkurrenter i youtubeklippet nedan. Även om marginalerna inte är väldigt stora så kan 1,5 m vara skillnad på att rädda ett liv eller undvika kollision.

Optimerad mönsterdesign

De breda skåror i skuldrorna ökar vattenflödet, och den optimerade fördelning av hålrum i centrum av däcket säkerställer att vattnet rinner bort från mitten av slitbanan.  De ökar motståndet mot deformering tack vare däckmönstret som går mellan skulderblocken, som därmed säkerställer att skuldrorna har jämn kontakt under både mjuka och hårda inbromsningar.

Förbättrad stomme på däcket

Unik design på stål och och styv polyester i stommen av däcket gör att väghållningen är överlägsen, även de låga rullmotståndet gör att man minskar på koldioxidutsläppen och därmed även bränsleförbrukningen.

Tekniska egenskaper och fördelar med Bridgestone Turanza T005

Ett däck från Bridgestone som vi kan rekommendera för mer eller mindre varje biltyp.

Här hittar ni vårt utbud av Turanza T005, klicka på länken för att komma till vår hemsida.

Ni kan också läsa mer om Lassa, den eurpeiska varianten av Bridgestone. Mer eller mindre samma produkter, men under annat varumärke. Lassa tillverkar många av Bridgestones däck redan idag.                    Här hittar ni vårt inlägg på bloggen om tillverkaren Lassa Tyres.

 

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet