Unik reception snart klar

 

Nu är vår unika reception snart färdig. Efter månader av hårt arbete, slit och väntan, kan vi snart slå upp dörrarna. Om bara några veckor kommer du att få ett helt annat mottagande när du besöker oss på Scheelegatan.

Världens flottaste reception under konstruktion

Världens flottaste reception under konstruktion

450 kvadratmeter helt anpassat för våra kunder

Förutom själva receptionsdisken där våra medarbetare gör allt för att dina däckbyten ska ske snabbt och så smidigt, kommer du här att hitta en mysig kafeteria där du kan slå dig ner och bara njuta medan vi byter dina däck och barnen roar sig i lekrummet där det bl.a. finns en leksaksbil de själva får byta däck på. Och vill du hellre utnyttja tiden till arbete, går det precis lika bra. Här kommer att finnas väl tilltagna ytor med fritt wifi där du kan sitta med din laptop medan vi fixar din bil. ”Man ska inte behöva lämna bort barnen eller ta ledigt från jobbet”, konstaterar en leende Hussein Hassoun. ”Allt ska kunna skötas samtidigt som man får nya däck.”

Snart kan barnen byta däck på bilen

Som om detta inte vore nog kommer receptionen också att vara en guldgruva för alla er fälgälskare. Från golv till tak, 11 meter högt, kommer fondväggen att vara helt täckt av vårt sortiment av fälgar. Och de allra läckraste fälgarna hittar du i glaskupor försänkta i det kakelklädda golvet. Om du tyckte att fälgsamlingen i vår gamla reception var imponerande, kan vi försäkra att den var ingenting i jämförelse med vad du nu kommer att möta.

Vi lovar att du kommer att trivas så bra att du vill byta däck varje vecka. Men naturligtvis är du välkommen in bara för att ta en kopp kaffe och njuta en stund. För oss finns ingen viktigare än just du.

Och naturligtvis kan du som vanligt handla våra produkter direkt på nätet.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet