Lassa – världens mest prisvärda däck?

Lassa Tyres

Lassa Tyres

Lassa Tyres tillverkas av Bridgestone Sabanci Brisa, en av världens största däcktillverkare med en av världens största däckfabriker. Brisa bildades 1988 av japanska Bridgestone och turkiska Sabanci Group, och sedan dess har företaget utvecklats till att idag vara en av de verkliga giganterna.

Lassadäcken tillverkas i Kentsa i Turkiet, i Europas största däcktillverkningsanläggning, där också hängiven forskning och produktutveckling sker och där man dessutom är utrustad med verkligt högkvalitativ däckdesigns- och produktionsteknologi. Det är detta som gör däcken så fantastiska.

Bridgestone

Bridgestone Corporation bildades 1931 och har sedan dess tagit allt större andelar av den globala marknaden. Sedan 2017 är Bridgestone-gruppen världens största däcktillverkare. Bridgestone borgar för hög kvalitet och ligger alltid i framkant i utvecklingen.

 

Lassa är en del av Bridgestonegruppen

Bridgestones ledstjärna har alltid varit hög kvalitet, solid forskningen, gediget utvecklingsarbete och läcker design. Eftersom Lassa Tyres är en del av Bridgestone-gruppen gäller naturligtvis samma höga standard vid utvecklingen av Lassadäcken. När du köper Lassa garanteras du alltså ett högkvalitativt däck som är ett resultat av gedigen forskning, utvecklingsarbete och design. Men till ett betydligt lägre pris.

Så frågan är alltså om det inte är rimligt att tro att Lassadäcken är världens mest prisvärda.

CityDäck

På CityDäck har vi stor erfarenhet av däck. Vi vet att det finns däck på marknaden som vi aldrig skulle rekommendera våra kunder att använda. Och i andra ändan finns premiumdäcken, som alltid borgar för säkerhet och komfort. Grejen är dock att Lassas produkter oftast håller samma klass som premiumdäcken. Men de kostar alltid mindre. Det finns egentligen alltid an anledning att välja Lassa, oavsett om du kommer in till oss, eller köper dem direkt i vår webbshop.

 

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet