Nu har CityDäck öppnat i Vellinge också

Nu finns CityDäck i Vellinge också. Så nu har du som bor i de sydligaste delarna av vårt land också nära till våra tjänster. Sedan två veckor behöver du inte längre köra till Malmö för att byta dina däck. Och naturligtvis  kommer du att få precis samma service, samma sakkunnighet och samma låga priser här som du fått i Malmö.

Och du som ännu inte upptäckt alla CityDäcks fördelar, eller inte velat köra till Malmö utan valt ett närmare alternativ, nu kan du också åtnjuta CityDäcks låga priser, höga servicenivå och väl utförda arbete. Du är varmt välkommen!

Tidig morgon i Vellinge, redo för första kund

Tidig morgon i Vellinge, redo för första kund

Maskinerna är på plats

Samtidigt som vi servat kunderna har vi arbetat för fullt för att få allt på plats. Nu har vi full beredskap inför den väntande anstormningen. Som bekant är det nu hög tid att byta till vinterdäck. Den första halkan har redan kommit.

I receptionen i Vellinge tas du emot snabbt, vänligt och effektivt

I receptionen i Vellinge tas du emot snabbt, vänligt och effektivt

Receptionen i Vellinge nästan klar

Vår snygga fondvägg och alla fälgarna är på plats, och likaså våra bekväma soffor som välkomnar dig att slå dig ner medan du väntar på att vi ska fixa din bil. Det återstår ännu detaljer och borden har ännu inte kommit på plats. Men vi arbetar också på det. Vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och att din upplevelse hos oss ska bli njutbar.

Du hittar oss på  Industrigatan 2

Mittemot Vellinge sporthall och i skuggan av Vellinges berömda lilla svamp, hittar du våra spatiösa lokaler. Här hittar du  såväl verkstad som däckhotell samt en väl tilltagen reception. Där kan du lugnt sätta dig ner och njuta en kopp kaffe eller slå upp din laptop och fortsätta arbeta. Eller så kan du se om du hinner titta på alla fälgar som finns uppsatta på väggarna innan vi är klara med din bil. Det tror vi inte du hinner!

Välkommen in! Varje dag mellan 9.00 och 18.00!

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet