Nu är CityDäcks unika reception äntligen klar

Vår unika reception, interiör

Vår unika reception, interiör

CityDäck i Malmö slår idag upp portarna till en unik reception för våra kunder. I väntan på att vår flotta reception skulle bli färdigställd har ni, våra kära kunder, under en tid varit tvungna att vänta på er bil i ett tillfälligt väntrum.

Vår unika reception, exteriör

Men allt det där är nu slut. Från och med idag kan ni sjunka ner i bekväma soffor med en kopp kaffe och vänta på att vi gör er bil säkrare, bättre och snyggare. Under tiden kan era barn roa sig i lekrummet, där de själva kan byta däck eller bara leva runt bland kuddar och kanor.

Lekrum med bil för däckbyten

Lekrum med bil för däckbyten

”Detta är helt fantastiskt”, säger en av kunderna vi talat med. ”Det finns garanterat ingen annan däckservicefirma som har ens något liknande. Jag kan inte förstå varför man skulle byta sina däck någon annanstans!” Och människor runt omkring stämmer in i hyllningskören.

En liten del av vår flotta kafeteria

En liten del av vår flotta kafeteria

I nästa vecka blir det ännu bättre

I nästa vecka kommer våra kunder att bli ännu mer imponerade. Då öppnar också vår kafeteria så att du kan ta dig en snabbfika under tiden.

Verkstaden är dock oförändrad. Den håller fortfarande samma höga klass, med hög service, korta väntetider och låga priser.

Välkommen in till CityDäck!

Facebook

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet