Premiär för vår cafeteria CityCake!

Fikadags i vår cafeteria

Fikadags i vår cafeteria

 

Nu blir det ännu mer bekvämt att byta däck hos CityDäck. Idag slår vi nämligen upp portarna till vår cafeteria CityCake på CityDäck på Scheelegatan 15.

För oss räcker det inte med att vi erbjuder våra kunder god service och stort yrkesmannamässig kompetens till mycket bra priser, en unik, spatiös reception där våra medarbetare sliter hårt för att du ska få god och snabb service medan du kan sjunka ner i härliga soffor och ta det lugnt med en kopp gratis kaffe, medan barnen roar sig i lekrummet och tränar sig på att själva byta däck. Nej, vi vill ge dig ännu mer av en helhetsupplevelse. Därför öppnar vi idag vår cafeteria CityCake.

I vår cafeteria finns lite av varje

I vår cafeteria finns lite av varje

Luncha i vår cafeteria

I cafeterian kan du hitta flera alternativ till lättare lunch i form av sallader och baguetter. Och vill du bara ta en fika, går det naturligtvis också bra. Vi erbjuder både kakor och mindre bakelser

Du kommer naturligtvis fortfarande att erbjudas gratis kaffe, men vill du hellre ha ekologiskt te eller chai latte, finner du det i vår cafeteria, liksom en mängd kalla drycker. Och naturligtvis kommer du här att bli lika vänligt och väl mottagen som du alltid blir på CityDäck.

Varmt välkommen till CityCake

Varmt välkommen till CityCake

Varmt välkommen in till CityDäck och CityCake!

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet