Lassa Snoways 3 – marknadens mest prisvärda vinterdäck?

Lassa Snoways 3

Lassa Snoways 3 är Lassas mycket prisvärda vinterdäck. Som vi skrivit i ett tidigare blogginlägg tillverkas Lassadäcken av Brisa Bridgestone Corporation och har mycket gemensamt med sin mer kända motsvarighet, Bridgestone. Gemensamt för alla Lassadäck är att de har goda egenskaper på alla underlag. Men den här gången gäller det alltså Lassas vinterdäck.

Lassa Snoways 3 är ett friktionsdäck och finns i de flesta storlekar, från 175/70R13 till 245/45R18. Det har en utmärkt prestanda på snö, is och vått underlag, med förbättrat däckmönster och däckstomme i förhållande till sina föregångare.

I allmänhet har däcktestarna ännu inte fått upp ögonen för Lassadäck, så det finns inte så många tester gjorda, men vi kan garantera att du i Lassa Snoways 3 får ett friktionsdäck som klarar sig väl så bra som andra motsvarande däck, men till – ofta betydligt – bättre pris, särskilt om du köper dina Lassa Snoways 3 hos Citydäck.

Se film: Snoways 3

Fler egenskaper som vi tror att du som förare gillar

  • Överlägsen prestanda på snö och vått underlag utan att kompromissa med komforten.
  • Perfekt balans mellan prestanda på snö och på vått underlag.
  • Förbättrad vinterprestanda i jämförelse med tidigare generationer.
  • Förbättrat däckmönster.
  • Speciell ny vintersammansättning som innebär större flexibilitet och bättre prestanda på såväl torrt som vått, snöigt och isigt underlag.
  • Optimerad stomdesign som minskar vikt och rullmotstånd.

 

Både i Malmö och i Vellinge

Oavsett om du kommer till vår verkstad i Malmö eller i Vellinge kan vi fixa fram Lassa Snoways 3 i de flesta storlekar. Välkommen!

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet