CF Universal

Redan nu kan ni hitta vårt eget fälgmärke CF Wheels i våra butiker i Malmö och Vellinge. Konkava, aggressiva och fräcka designs. För varje säsong kommer dessutom nya designs och vi vågar utlova att varje gång kommer vi att sträva efter att hitta ännu djärvare och fräckare varianter.

CF Wheel på CityDäck, Foto: Enstudio Media Sweden AB

CF Wheel 507 Bronze

CF Universal

Inom kort kommer dessutom vissa av våra fälgar att säljas med vår unika, patentsökta uppfinning CF Universal (GDP120). Denna konstruktion – som dels innehåller en specialborrning av bulthålen i fälgen, dels specialtillverkade bultar och muttrar – gör inte bara att fälgen passar till i stort sett alla bilar på den europeiska marknaden (alla med bultmönster mellan 5×108 och 5×120) utan också – till skillnad från andra varianter med liknande lösningar – att du som kund kan ta med dig dina fräcka fälgar när du t.ex. byter från en Volvo till en BMW eller tvärtom. Konstruktionen är till och med så lätthanterlig att du själv kan flytta fälgarna om du vill det. Men naturligtvis hjälper vi på CityDäck gärna till med detta arbete.

CF Wheel 90 silver på CityDäck

CF Wheel 507 silver

Specialdesignade fälgar

Som om detta inte var nog, kommer CF Wheels dessutom erbjuda dig möjligheten att helt specialdesigna dina egna fälgar, med en färg som du blir helt ensam om. Du kan till och med välja mellan tre olika designs på mittlogga. Och det bästa av allt är att dessa fälgar, trots alla dess fördelar, inte kommer att kosta skjortan. På CityDäck har vi alltid värnat om att erbjuda marknadens bästa priser. Det gäller naturligtvis också CF Wheels.

Det kommer, som sagt, komma allt fler modeller, designs och speciallösningar efter hand. Men redan idag, kan du ta dig in till våra butiker och beundra de första varianterna av CF Wheels. Eller så kan du se dem här direkt i vår webbshop. Och faller de dig i smaken, vilket vi är övertygade om att de gör, kan du köpa dem direkt i webbshopen eller i våra butiker. Vi lovar dig att du kommer att bli mer än nöjd.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet