Fälgrenovering

Att CityDäck har marknadens bästa priser, bästa service och bästa bemötande känner redan de flesta sydvästskåningar till. Att CityDäck dessutom har en av landets mest förnämliga verkstäder för fälgrenovering är det dock alltför många som verkar ha missat. Det är dags att ändra på det nu. Därför ber vi dig som läser detta att sprida kunskap till alla vänner och bekanta.

Före behandling hos CityDäcks fälgrenovering

Före behandling hos CityDäcks fälgrenovering

Efter behandling i CityDäcks fälgrenovering

Samma fälg efter behandling i CityDäcks fälgrenovering

Fälgrenovering sparar pengar

Det finns visserligen enstaka fall när en fälgrenovering skulle bli dyrare än att köpa nya fälgar. Men i allmänhet lovar vi dig att dina gamla fälgar kan bli som nya igen. Och detta till ett betydligt lägre pris. Oavsett om de blivit förstörda av salt eller grus, oaktsam hantering eller en olycka. Eller om du helt enkelt bara vill hotta upp dina gamla tråkiga fälgar med en ny lack.

På väg att bli unika fälgar i CityDäcks fälgrenovering

På väg att bli unika fälgar i CityDäcks fälgrenovering

Vi klarar nästan alla fälgskador

I vår moderna och välutrustade verkstad har vi CNC-svarv, svets, lackeringsbox, dip-lackering, riktbänk och allt annat som behövs för att göra dina fälgar som nya. Dessutom har vi professionell personal, som verkligen vet vad de sysslar med.

Och vi lovar dig att du får ett kostnadsförslag; om vi kan se att en renovering skulle kosta mer än nya fälgar kan du vara säker på att du får veta det innan vi börjar, så att du själv kan ta beslut om hur vi ska agera. Kommer du fram till att nya fälgar under dessa omständigheter är ett bättre alternativ, hjälper vi naturligtvis dig också med bra priser på sådana. Men, som sagt, i de allra flesta fall kan vi fixa så att dina fula, rostiga, slitna, sneda fälgar blir som nya igen. Och gärna med en personlig touch som gör dem helt unika. Eller vad sägs om att ha fälgarna till hela företagets bilpark i företagets färger?

Dip-lackerad fälg hos CityDäck

Dip-lackerad fälg med vår fälgrenoveringsverkstad i bakgrunden

Och naturligtvis har vi lånefälgar du kan köra omkring på medan vi fixar, reparerar och förnyar dina gamla fälgar.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet