Lassa – bäst i miljötest

Brisa – som tillverkar Lassa – har för fjärde året i rad blivit utsedd till Climate Change Leader av CDP. Enligt motiveringen är detta tack vare företagets användande av naturresurser och hur deras agerande bidrar till återuppbyggandet av naturresurser. Brisa har nu belönats med ett ”A” och räknas bland de världsledande inom klimatarbetet.

Ansvar för framtiden

Covid 19-pandemin har tydligt visat att vi alla måste ta ansvar för världens framtid. Brisa, och därmed Lassa, har, som en av de världsledande verksamheterna inom industrin, ihärdigt fortsatt med arbetet med sitt ”Fight Against Climate Change Program”, med fokus på miljön. Så här långt har Brisa under den senaste tioårsperioden minskat sitt koloxidutsläpp med 31%, sin vattenkonsumtion med 53% och sin energianvändning med 40 %.

Ytterligare en anledning att gå över till Lassa

Så, om du ännu inte upptäckt fördelarna med Lassadäcket, ger vi dig här ännu ett argument.  Det är det enda däcket på mellanklassnivå som på allvar kan ta upp konkurrensen med premiumdäcken. Samtidigt kan det det ofta konkurrera prismässigt med budgetmärkena. Utöver detta är det alltså ett av de däck som ger lägst klimatavtryck. Ärligt talat har vi svårt att förstå varför man inte ska välja Lassa.

Har du inte redan bestämt dig, så är det dags nu. Du är välkommen in till våra butiker i Malmö och Vellinge. Eller så kan du beställa direkt i vår webbshop.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet