Lassa Iceways – det perfekta däcket för sydsvenska vägar

Lassa Iceways på CityDäck

Lassa Iceways till bäst pris på CityDäck

Lassa Iceways är utformat för nordiskt klimat och är därför det idealiska vinterdäcket, oavsett var i landet du bor. Och bor du i de sydligare delarna av vårt avlånga land, finns det ännu fler anledningar att välja Lassa Iceways.

Dubbdäck?

Som vi skrivit tidigare i den här bloggen finns det egentligen ingen riktig anledning att ha dubbdäck om man normalt kör i stadsmiljö i södra Sverige. Samtidigt vill man ju ha maximalt grepp om vi skulle få en riktig vargavinter.

Lassa Iceways - billigast på CityDäck

Anpassat för nordiska förhållanden

Det idealiska vinterdäcket

Lassa Iceways har, genom sina sicksackformade lameller, breda mönster och perfekta gummiblandning, utformad för nordiska förhållanden, perfekt grepp på is. Med sina tredimensionella, slingrande breda lameller har däcket dessutom lika bra grepp oavsett om det är snö eller torrt.

För dig som t.ex. tänker dig en skidsemester i nordligare delar av landet och av den anledningen vill ha dubbade däck är Lassa Iceways ännu lämpligare. Detta perfekta vinterdäck är nämligen förberett för dubb. Hålen finns där redan och det är en lätt match att dubba däcket när man väl känner att det finns ett behov för det.

Som om detta inte skulle vara nog är Lassa Iceways extremt prisvärt, hundralappar billigare än andra friktionsdäck med likvärdiga kvaliteter. Och detta till och med när man jämför med CityDäcks otroligt låga priser på andra motsvarande kvalitetsdäck.

Lassa Iceways hittar du självklart både i vår butik i Malmö och i vår butik i Vellinge. Där får du ju dessutom chans att träffa vår trevliga och proffsiga personal, och kan få däcken monterade direkt på din bil. Kanske dessutom på nya fälgar. Men det går såklart lika bra att beställa direkt i vår webbshop.

Hjärtligt välkomna till CityDäck!

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet