Competus Winter – om du inte vill kompromissa

Competus Winter är ett riktigt bra vinterdäck för SUV och 4×4 från Lassa. Ett däck som står sig väl i konkurrens med premiumdäcken. Det är designat för att klara utmanande väderförhållanden, både på snö och på vått underlag. Med Competus Winter har du kontroll på din 4×4 eller SUV, utan att kompromissa med den komfort och körglädje som ditt fordon erbjuder.

Lassa Competus Winter

Lassa Competus Winter – det perfekta vinterdäcket för SUV och 4×4

Competus Winter har en specialutvecklad gummisammansättning

Normala gummisammansättningar klarar inte att hålla ordentligt väggrepp när fordonet rör sig mellan snöiga och våta vägar. Men tack vare den speciella kiselsammansättningen hos Competus Winter får du ett gott väggrepp även under dessa växlingar som är så typiska för svenska vintrar. Dessutom bibehålls elasticiteten även vid låga temperaturer.

Däckmönster och spårstruktur är också specialutvecklade för öka kontakten med vägbanan och snabbt dränera stora mängder vatten. Särskilt goda resultat har däcket visat i kategorierna ”Bromssträcka”, ”Grepp på snöigt underlag” och ”Vattenplaning på vått underlag” i TÜV SUD:s tester.

Lassa

Lassa – kanske världens mest prisvärda däck

Lassa är alltid det bästa alternativet

Precis som i fallet med Lassas samtliga däck, får du med Lassa Competus Winter ett däck som ger dig minst lika god kontroll, komfort och körglädje som ett premiumdäck, men till ett betydligt bättre pris. Och handlar du dina Lassadäck på CityDäck, kan du alltid vara säker på att du får bästa möjliga pris. Dessutom får du alltid hög service, professionellt utfört arbete och ett trevligt bemötande.

CityDäck

På CityDäck får du alltid bäst priser och bäst service

Du kan köpa dina Competus Winter direkt i våra butiker, i Malmö eller Vellinge. Då får du ju också en chans att träffa vår trevliga personal, studera vår imponerande fälgutställning och dricka en kopp kaffe. Men naturligtvis kan du också handla dina däck i vår webbshop.

Lassa har naturligtvis inte bara däck för SUV och 4×4. Läs gärna också våra bloggar om Lassa Snoways och Lassa Iceways.

Kommentera

Your email address will not be published.

Hoppa till verktygsfältet